Wychodzenie z leku tydzień 15

Odstawienie. Tydzień 15.

Trzeci
tydzień na 5. - już się trochę gubię w rachubie … tym bardziej że starałem się wydłużyć dni o 2 w kolejnych dawkach aby dobrze wstrzelić się w zawody główne i po nich w niedzielę mieć przyjęcie leku.

Zgodnie z obietnicą ciąg dalszy historii. Wpierw powtórzę:
Pamiętajcie, że każdy jest inny i
ten proces może przebiegać inaczej
,
to że u mnie coś tak działa to nie znaczy, że u Was.

WAGA: Zacząłem jeść więcej. To zamierzony efekt, bo nadchodzący tydzień
to dzień zawodów, w których co roku biorę udział. Ku mojemu zaskoczeniu tłuszcz
stablinie, mięśnie do góry, waga lekko do góry. Czyli mięśnie zaczęły gromadzić
glikogen. Ocena Pozytywna.

WODA. Tu nawaliłem w dwa dni, prowadziłem całodniowe szkolenia i jak
zwykle w ferworze walki zapominałem pić. Od razu gorszy sen i szybko przykleiło
się jakieś osłabienie i lekkie problemy z gardłem. Ocena Negatywna.

APETYT: Z tym apetytem bywa różnie. Zaczęły się pojawiać różne zachcianki. Im większe zmęczenie tym większe zachcianki, myślę, że jest tu pole, które muszę zagospodarować. Ocena Neutralna.

TRENING: To był dobry ttydzień treningowy na siłowni. Udało mi się poprawić
wyiki w kilku ćwiczeniach. Ocena
Pozytywna

.
Samopoczucie. Stabilnie, ten tydzień to zdecydowanie lepszy
sen, a dzięki temu lepsze samopoczucie i rozwiązywanie problemów i lepsze
wyniki treningowe. Ocena
pozytywna.

Podsumowanie: Tydzień w miarę stabilny. Z dodatkowych
obserwacji widzę, że czasami popołudniu pojawia mi się senność i muszę się zdrzemnąć,
szczególnie po obiedzie. Temat do zagospodarowania. Posiłek nie powinien wywoływać
senności.

3 polubienia

W pełni rozumiem kwestie wody w pracy. Też prowadze od czasu do czasu szkolenia i picie jest głównym problemem. Raz, że zapominam, dwa jak piję wiecej, to … toaleta. Najlepiej byłoby pójść na roczny urlop na “budowanie dobrych nawyków”.

Nie wiem czy masz ale ja kontroluje iniekcje i dawki w apce shots.zakladam ze na pewno wiesz o niej.zawdze mizna spojrzeć kiedy ile i w jakie miejsce zrobilam zastrzyk bo pamięć jest zawodna.aplikacja jaedt bardziej rozbudowana ale ja wykorzystuje tylko ta cześć i nie musze liczyc w pamieci

Masz rację, robisz kolację :face_with_hand_over_mouth:

Nie znam tej aplikacji. Nie używałem, późnił o tego typu apkach się dowiedziałem. Nie wiem czy teraz jest sens.

Ja ciągam ze soba wszedzie butelki bidony ale sprawa latania do toalety najgorsza z tum ze po roku juz mam radar ze najpierw jak gdzieś jade i wiem ze na pewno bede korzystała z toalety to mam w głowie gdzie jest toaleta i gdzie ew.moge korzystać.jyz sie przyzwyczaiłam ale n apoczatku bylo ciezko za to w kokolicy 100km wiem gdzie moge przycupnac na stronie

2 polubienia

Ja dowiedzialam sie tez późno ale chodziło mi bardziej zeby tersz na bieżąco kontrolować swoje wychodzenie i nie wracać do tego co juz bylo tulko wpisać dzisiaj o 15 dawka 5 brzuch gora i wchodzisz za jakis czas i juz wiesz ze to bylo 10 dni temu a nie tudzien .tulko ze na android jest po polsku a na iphone tulko po angielsku ale łatwo ogarnac.zawsze pomoc w pamietaniu

Ta aplikacja przede wszystkim fajnie pokazuje obecny (jak wykupisz subskrypcję to i przyszły) poziom leku w organizmie. Dla mnie bardzo przydatna.

2 polubienia

Jak gdzieś jadę w trasę, to planuję gdzie będzie pit stop. Mam wrażenie, że na tym leku po prostu co chwilę chce sie siku.

Tak.ja mam wykupione tradycyjnie jak używam czegoś stałego ale fakt ze ułatwia sprawę.

1 polubienie