Witamy w Polska Grupa Wsparcia! 👋

Jesteśmy bardzo zadowoleni, że do nas dołączyłeś.

Oto kilka rzeczy, które możesz zrobić na początek:

:speaking_head: Przedstaw się, dodając informacje o sobie oraz swoich zainteresowaniach do swojego profilu. Co chciałbyś się dowiedzieć.

:open_book: Poznaj społeczność, przeglądając dyskusje, które już się tutaj toczą. Kiedy znajdziesz post interesujący, informacyjny lub zabawny, użyj :heart:, aby wyrazić swoje uznanie lub wsparcie!

:handshake: Wnieś swój wkład, komentując, dzieląc się własnym punktem widzenia, zadając pytania lub oferując opinie w dyskusji. Przed odpowiedzią lub rozpoczęciem nowych tematów, zapoznaj się z wytycznymi społeczności.

Tak jak na FB możesz polubić post, odpowiedzieć jak i założyć własny temat. Różnica jest niewielka bo nazewnictwie. Po prostu kliknij utwórz temat, a to jest równoznaczne z utworzeniem posta.

Jeśli potrzebujesz pomocy lub masz sugestię, możesz zapytać w Dyskusje o serwisie lub skontaktować się z administratorami.

Siema Piotr,

Zacząłem swoją walkę o życie i zdrowie ! Wystartowałem z pułapu 120KG. pierwszy miesiąc liczenia kalorii, przemyślanych posiłków. Na chwilę obecną 116KG. Cyferki na wadze motywują ! pierwsze próby ćwiczeń zastanego na maxa cielska i katastrofa… nie potrafię zrobić jednego brzuszka z dłońmi za głową, dwie pompki i nie czuje rąk. Dziś cieszę się że mogę zrobić 20 pompek i 20 brzuszków ! WALCZĘ dalej !

Cześć :slight_smile: Jak czytam takie wpisy to serce mi rośnie :slight_smile: Gratuluję i trzymam kciuki.

Wiem przez co przechodzisz i jak to niezgrabne krągłe ciało potrafi ciążyć.

Podrzucę Ci mój jeden mały patent na ruch. Bo wbrew pozorom, najmniej doceniania forma ruchu jest bardzo pomocna, czyli spacer. Niby nic wielkiego, ale skuteczne. Chodzę jak tylko mogę i zamiast do paczkomatu jeździć samochodem, idę pieszo, pod marketem staję jak najdalej. Jakbym miał stałe miejsce pracy to parkowałbym samochód wcześniej lub wysiadał 1-2 przystanki wcześniej, żeby mieć 10 min spaceru w jedną i drugą stronę. Te niewinne działania, dają wymierne efekty.

Jak będziesz potrzebował pomocy i wsparcia, śmiało pisz.

1 polubienie